Företaget I Goda Händer, Kramps Kiropraktik består av mig leg. Kiropraktor Eva Kramp. Jag arbetar på kliniken Fysioterapi Sollentuna som ligger centralt  i Sollentuna. På kliniken behandlar jag privatpersoner med allt från arbetsrelaterad smärtproblematik till motions- och idrottsskador. På kliniken finns flera fysioterapeuter och en massör, så förutom kiropraktik så finns det även tillgång till fysioterapi, massage, ultraljud, akupunktur, träning i mindfullness, seniorträning, yoga mm.

Som kiropraktor arbetar jag med att diagnostisera, behandla och förebygga störningar i skelett-, muskel- och nervsystemet. I grunden finns ett holistiskt synsätt där kroppens alla funktioner är i fokus.

Olika typer av smärttillstånd som jag behandlar är bl.a. olika typer av muskelvärk, nackspärr, ryggskott, ishias, axel/skulderbladssmärta, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre, spänningshuvudvärk, migrän, olika typer av inflammationsproblematik osv.     

Min kundkrets består även av företag och idrottsföreningar som jag besöker genom avtal.

Jag arbetar för försäkringsavtal med olika förskringsbolag. 

Du är välkommen att under respektive rubrik läsa mer om mig, vilka smärttillstånd jag behandlar samt hur själva behandlingen går till.

Väl mött! Välkommen att boka tid här

Eva Kramp, Legitimerad kiropraktor

xempelrubrik - Syns inte på din hemsida