Hej.

Jag är ledig från nu 19 oktober till den 9 november så välkommna att boka tid då. 

Information inför hösten från mig och Kramps Kiropraktik. 
Det är många spännande förändringar på gång för mig och kliniken under hösten. 
 
Några ändringar som sker redan under den närmaste veckan:
 
1. Byte av bokningssystem: Kliniken går över från Bokadirekt till ett annat bokningssystem via nätet from 25 aug. För bokning går du in via  www.krampskiropraktik.se eller www.fysioterapisollentuna.se - klicka på boka tid. Precis samma principer och lika smidigt, ser bara lite annorlunda ut. Självklart kan du boka via sms, mail eller ringa, gamla nr och mail gäller. 
2. Nya priser från 1 sep 2020 (för tider bokade innan 1 sep så gäller gamla priset) 
Nybesök kiropraktik (60 min) 640kr, 
Återbesök kiropraktik (40 min) 530kr.  
3.Trots rådande omständigheter i samhället så är behovet stort av kiropraktikbehandling så passa på att boka tider. Jag kommer att vara tillgänglig för bokning fasta dagar måndag, onsdag och fredag på kliniken. (administrativt arbete resterande dagar)
4.Jag kommer också byta rum på kliniken, samma rutiner och samma väntrum gäller.
 
Vi följer foklhälsomyndighetens råd angående covid 19 pandmin och vi har fortfarande höjda hygienrutiner på kliniken. 
Varmt välkommen att boka tid till mig under hösten. 
 Vid frågor tveka inte att höra av dig. 
Med vänlig hälsning, Leg Kirorpaktor Eva Kramp 

 

Företaget I Goda Händer, Kramps Kiropraktik består av mig leg. Kiropraktor Eva Kramp. Jag arbetar på kliniken Fysioterapi Sollentuna som ligger centralt  i Sollentuna. På kliniken behandlar jag privatpersoner med allt från arbetsrelaterad smärtproblematik till motions- och idrottsskador. På kliniken finns flera fysioterapeuter och en massör, så förutom kiropraktik så finns det även tillgång till fysioterapi, massage, ultraljud, akupunktur, träning i mindfullness, seniorträning, yoga mm.

Som kiropraktor arbetar jag med att diagnostisera, behandla och förebygga störningar i skelett-, muskel- och nervsystemet. I grunden finns ett holistiskt synsätt där kroppens alla funktioner är i fokus.

Olika typer av smärttillstånd som jag behandlar är bl.a. olika typer av muskelvärk, nackspärr, ryggskott, ishias, axel/skulderbladssmärta, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre, spänningshuvudvärk, migrän, olika typer av inflammationsproblematik osv.     

Min kundkrets består även av företag och idrottsföreningar som jag besöker genom avtal.

Jag har försäkringsavtal med Tryggrygg Falckhealthcare, Länsförsäkringar, DKV, SEB, Vardia, Bnp Cardif och Protector. 

Du är välkommen att under respektive rubrik läsa mer om mig, vilka smärttillstånd jag behandlar samt hur själva behandlingen går till.

Väl mött! Välkommen att boka tid här

Eva Kramp, Legitimerad kiropraktor