Välkommen!   

INFO ANGÅENDE VIRUS COVID-19

 

Pga av Covid 19 viruset så har vi förstärkt våra hygienrutiner på kliniken och håller oss uppdaterade på nya rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Vi på kliniken uppmanar våra patienter som besöker oss, att tvätta händerna noggrann innan de går in i väntrummet gärna sprita händer också, hosta eller nys i armvecket och viktigast av allt  avboka ditt besök vid minsta sjukdomskänning. Om du nyligen har träffat eller umgåtts med någon person med sjukdomskänningar eller influensasymtom hör av dig till mig innan besöket. Detta för att minska spridning av viruset. Känner du dig frisk är du varmt välkommen på behandling som planerat. Vid frågor så nås jag bäst på nr 0709162012 eller Mail eva@krampskiropraktik.se

 

Med vänlig hälsning, 
 
Leg kiropraktor Eva Kramp 
Fysioterpisollentuna

 

Företaget I Goda Händer, Kramps Kiropraktik består av mig leg. Kiropraktor Eva Kramp. Jag arbetar på kliniken Fysioterapi Sollentuna som ligger centralt  i Sollentuna. På kliniken behandlar jag privatpersoner med allt från arbetsrelaterad smärtproblematik till motions- och idrottsskador. På kliniken finns flera fysioterapeuter och en massör, så förutom kiropraktik så finns det även tillgång till fysioterapi, massage, ultraljud, akupunktur, träning i mindfullness, seniorträning, yoga mm.

Som kiropraktor arbetar jag med att diagnostisera, behandla och förebygga störningar i skelett-, muskel- och nervsystemet. I grunden finns ett holistiskt synsätt där kroppens alla funktioner är i fokus.

Olika typer av smärttillstånd som jag behandlar är bl.a. olika typer av muskelvärk, nackspärr, ryggskott, ishias, axel/skulderbladssmärta, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre, spänningshuvudvärk, migrän, olika typer av inflammationsproblematik osv.     

Min kundkrets består även av företag och idrottsföreningar som jag besöker genom avtal.

Jag har försäkringsavtal med Tryggrygg Falckhealthcare, Länsförsäkringar, DKV, SEB, Vardia, Bnp Cardif och Protector. 

Du är välkommen att under respektive rubrik läsa mer om mig, vilka smärttillstånd jag behandlar samt hur själva behandlingen går till.

Väl mött! Välkommen att boka tid här

Eva Kramp, Legitimerad kiropraktor